Hoe lang duurt het voor ik door DBZW geholpen kan worden?

Nadat u zich heeft aangemeld en er een afspraak is ingepland stuurt DBZW u direct het intakeformulier toe. Een snellere manier is om het digitale intakeformulier op de website hiervoor te gebruiken. Wij vragen u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen en klaar te leggen zodat dit tijdens het intakegesprek besproken kan worden. Heeft u moeite met het invullen van het intakeformulier of begrijpt u iets niet, neem dan contact op met DBZW via de contactpagina.

Nb. Indien u het intakeformulier niet heeft ingevuld ten tijde van de afspraak, bestaat de mogelijkheid dat de bewindvoerder besluit het gesprek geen doorgang te laten vinden. Indien de bewindvoerder dit besluit zal er ter plekke een nieuwe afspraak met u worden gemaakt voor het intakegesprek.

In principe zal er tijdens het intakegesprek aan u kenbaar gemaakt worden of DBZW uw bewindvoerder wil worden. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, zal u binnen 10 werkdagen te horen krijgen of DBZW uw bewindvoerder wil worden.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u nog enige twijfel heeft. Indien dit het geval is zal DBZW dit respecteren en wachten op bericht van u.

Door |2018-01-12T16:31:15+01:00november 10th, 2016|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie